Planta care distruge celulele canceroase in cateva ore

Planta miraculoasa se numeste PELINITA „ARTEMISIA ANNUA” sau pelin dulce dupa cum mai este cunoscuta reusind sa ucida aproape in totalitate celulele canceroase din organizm daca este combinata cu fierul fara alte efecte adverse.
PELINITA ARTEMISIA ANNUA sau pelin dulce
Oamnenii de stiinta cauta mereu sa gaseasca un leac care sa poata lupta impotriva cancerului si iata ca au reusit. Pelinita se se gaseste chiar si la noi in tara si care potrivit studiului care a fost publicat in revista „Life Science” are capacitatea de a distruge pana la 98% dintre celulele responsabile de dezvoltarea cancerului si asta in doar in cateva ore.

Substanta activa din pelinita artemisinina se pare ca a fost utilizata in trecut ca un tratament impotriva malariei.

Fierul reuseste sa fie depus de celulele canceroase prin intermediul receptorilor de transferina care le ajuta pe acestea in procesul de separare celulara. Chiar si celulele normale au astfel de receptori insa cele canceroase sunt vizate de combinatia fierului cu aceasta substanta activa pe care o are planta.

Se pare ca exista deja numeroase experimente care au fost realizate si care dovedesc ca aceasta combinatie de fier cu pelin dulce poate combate cancerul.

Aceasta substanta activa artemisinina a fost izolata pentru prima oara in 1972 de catre doi savanti de origine chineza Henry Lai si Narendra Singh de la Universitatea din Washington si a fost folosita pentru a combate malaria pe perioada Razboiului din Vietnam. Artemisinina este recunoscuta pentru capacitatea de a trata malaria si este eficienta in lupta contra tulpinilor de Plasmodium care detin o rezistenta puternica impotriva medicamentelor.

PELINITA „ARTEMISIA ANNUA” sau pelin dulce a fost testata pe mai multe tipuri de cancer

Pelinita a fost testata pe 55 de tipuri de celule de origine canceroasa a reiesit faptul ca planta a avut efecte pozitive asupra tratarii leucemiei cancerului de colon cancerului la rinichi cancerului la pancreas tumorile cerebrale cancerului de piele cancerului la san sau prostata.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *