Rosii umplute cu salata de pasare

Ingrediente

  • Rosii 1.9 kg
  • Carne de pasare fiarta 500g
  • Maioneza 400g
  • Telina 150g
  • Mere 200g
  • Mustar 20g
  • Verdeata 1 leg
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Carnea de pasare fiarta se dezoseaza si se taie julien. Telina se da pe razatoarea de parmezan, iar merele se dau pe razatoarea de julien si se amesteca cu carnea, se adauga maioneza in care s-a pus piperul, mustarul si verdeata, se amesteca si se potriveste gustul de sare. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se asaza pe un platou si se decoreaza cu verdeata tocata.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *