Rosii umplute cu salata de macrouri

Ingrediente

  • Rosii 2 kg
  • Macrouri 600g
  • Dafin 2 foi
  • Mere 600g
  • Ceapa 400g
  • Lamaie 100g
  • Franzela 150g
  • Ulei 100g
  • Unt 50g
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Macrourile se fierb in apa cu sare, foi de dafin si piper, se scot din apa si se dezoseaza. Merele se curata de coaja si seminte si se taie in patru, iar ceapa se taie in bucati. Se trece prin masina de tocat mai intai pestele, apoi merele si ceapa, iar la sfarsit franzela taiata felii. Untul se freaca cu zeama de lamaie, se adauga pestele, ceapa, merele, franzela si uleiul si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa, cu care se umplu rosiile.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *