Pateu de pasare in aspic

Ingrediente

  • Ficat de pasare 300g
  • Unt 100g
  • Aspic 700ml
  • Verdeata 1 leg
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se curata ficatul, se spala in mai multe ape, se fierbe timp de 10 min., se lasa sa se raceasca si se da de 2-3 ori prin masina de tocat, se amesteca cu untul si se potriveste gustul cu piper si sare. Aceasta compozitie se repartizeaza in mod egal in forme pentru aspic, se incalzeste putin aspicul, se toarna in forme peste pateul de ficat si se dau formele la rece timp de cateva ore. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scot pateurile din forme, incalzindu-se putin formele in apa fierbinte. Se aranjeaza pateurile pe un platou si se decoreaza cu filigran de unt si verdeata.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *