PASTA DE HERINGI SARATI

Ingrediente

  • Heringi sarati 500g
  • Ceapa 400g
  • Cartofi 400g
  • Unt 200g
  • Lamaie 100g
  • Sare

Mod de preparare

Se scot fileurile heringilor, se lasa cateva ore in apa rece ca sa se desareze, se scurg si se trec de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa. Cartofii se coc in cuptor, se rup in doua, se scot miezurile cu o lingurita, se sfarama cu furculita si se lasa sa se raceasca. Ceapa se taie felii, se da sare si se lasa sa stea 1-2 ore, se spala cu apa rece, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se amesteca heringii cu ceapa si cartofii, se adauga untul si se potriveste gustul cu zeama de lamaie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *