PASTA DE FICAT CU CIUPERCI

Ingrediente

  • Ficat de porc 400g
  • Ciuperci 500g
  • Ceapa 250g
  • Untura 50g
  • Unt 150g
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Ficatul se curata de pielite si vine, se taie bucati si se opareste. Ceapa se toaca marunt, se caleste in untura, se adauga ficatul si se prajeste sub capac. Ciupercile se curata, se fierb 15 min., se lasa sa se scurga, se taie straifuri si se calesc in 50 g unt. Se amesteca ficatul cu ceapa si ciupercile si se trec de doua ori prin masina de tocat. Se adauga restul de unt si se amesteca pana ce pasta devine spumoasa. Se potriveste gustul cu piper si sare si se foloseste la sandviciuri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *