OUA UMPLUTE CU SUNCA SAU SALAM

Ingrediente

  • Oua 8 buc
  • Unt 50g
  • Sunca presata sau salam 200g
  • Castraveti in otet 75g
  • Lamaie 75g
  • Mustar 20g
  • Verdeata 1/2 leg
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile, se trec prin sita, se amesteca cu untul, mustarul, zeama de lamaie si se potriveste gustul cu piper si sare. Se adauga sunca sau salamul dat prin masina de tocat si castravetii in otet taiati cubulete si scursi bine. Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie, se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt si se aranjeaza ouale pe un platou.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *