OUA UMPLUTE CU FICAT DE PORC

Ingrediente

  • oua 8 buc
  • ficat de porc 150g
  • ceapa 100g
  • unt 50g
  • verdeata 1/2 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile si se trec prin sita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Se adauga ficatul ce a fost taiat bucati, oparit bine si scurs. Se acopera vasul cu un capac si se tine pe foc, pana ce ficatul este gata. Se lasa sa se raceasca, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa, se amesteca cu galbenusurile si se potriveste gustul cu piper si sare. Se umplu jumatatile de ou cu acesta compozitie si se presara pe deasupra cu putina verdeata tocata marunt.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *