FRANZELA UMPLUTA

Ingrediente

  • franzela 1 buc
  • cascaval 50g
  • salam italian 100g
  • sunca presata 100g
  • gogosari in otet 50g
  • castraveti in otet 50g
  • unt 50g
  • oua 3 buc
  • marar verde 1 leg
  • sare

Mod de preparare

Se taie cele doua capete ale franzelei, apoi cu ajutorul unui cutit se goleste franzela de miez. Cascavalul, salamul, sunca, gogosarii si castravetii se taie cubulete. Se adauga mararul tocat marunt, ouale fierte si tocate, untul frecat spuma, putina sare si se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umple franzela, se asaza intr-o tava si se da la cuptor la un foc iute timp de 10 min. Se scoate din cuptor si se taie felii. Se consuma calda.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *