FICATEI DE PASARE IN ASPIC

Ingrediente

  • ficatei de pasare 350g
  • foi de dafin 1 buc
  • aspic 600g
  • morcovi si patrunjel fiert 150g
  • verdeata 1 leg
  • unt 20g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ficateii de pasare se curata de fiere si pielite si se fierb 10 min. in apa cu sare si o foaie de dafin. Se strecoara, se lasa sa se raceasca, se asaza in forme pentru aspic, se decoreaza cu felii de morcov si patrunjel fierte si taiate cu un dispozitiv de taiat ornamental legumele. Se incalzeste putin aspicul, se toarna peste ficatei si se pun formele la rece. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scot ficateii din forme, incalzindu-se putin formele in apa fierbinte. Se asaza pe un platou si se decoreaza cu verdeata, cubulete de aspic si filigran de unt.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *