CIUPERCI UMPLUTE CU VERDEATA

Ingrediente

  • ciuperci 1 kg
  • ulei 50g
  • bulion de tomate 25g
  • faina 25g
  • usturoi verde 1 leg
  • patrunjel verde 1 leg
  • ceapa verde 3 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca marunt, se calesc in ulei, se presara pe deasupra o lingura de faina, sare si piper si se calesc in continuare inca 5 min., se sting apoi cu bulion subtiat cu apa. Aceasta compozitie se repartizeaza pe toate ciupercile, se da tava la cuptor si se lasa, pana ce ciupercile sunt gata.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *