PATEU IMITAT

Ingrediente

  • 2 cepe mijlocii
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri pesmet
  • 50g drojdie
  • 1 pahar lapte
  • 2 oua rascoapte
  • un praf de enibahar
  • sare, piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *