CIUPERCI UMPLUTE

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 50g ulei
  • 2 linguri frunze de patrunjel tocat
  • un praf de piper, sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se asaza ciupercile intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se moaie. Separat se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabusa cu putina sare si ulei. Cand sunt bine muiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu patrunjel tocat marunt, cu piper praf si cu aceasta tocatura se umplu ciupercile de asemenea racorite. Se asaza pe farfurie si se servesc reci.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *